Başkan Hekimoğlu Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti

Artvin’in Arhavi ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tebrik...

Artvin’in Arhavi ilçesinde Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tebrik etti.

Öğrencilerle Arhavi Gösteri Merkezi'nde Başkan Hekimoğlu, bu başarılarının hem ilçe adına, hem de ülke adına çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Hekimoğlu, yapacakları tercih listelerinde ilçeye yeni kazandırılan Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi ve Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi'ni de yazmalarını tavsiye etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Hekimoğlu, 2013 - 2014 eğitim öğretim döneminde öğrencilere yeni başlayacak lise hayatlarında başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Hekimoğlu ayrıca MNG Holding’in desteğiyle ve Arhavi Belediyesi'nin katkılarıyla 4 yıldır gerçekleştirilen tatil projesinin de öğrencilerin başarısında çok önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: