Başkan Hürriyet, vatandaşlarla buluşuyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, iftar sonrasında sokakta vatandaşlarla bir araya gelip dondurma yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi.İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sık sık kentin sokaklarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, iftar sonrasında sokakta vatandaşlarla bir araya gelip dondurma yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sık sık kentin sokaklarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Hürriyet, son olarak iftar yemeği sonrasında Yürüyüş Yolu’nda vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Sahura kadar vatandaşlarla birlikte keyifli zaman geçiren Hürriyet, dondurma yiyip, fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Hürriyet, “Herkesin belediye başkanı olarak sokaklarda vatandaşlarımızla bir arada olmak, onlarla sohbet etmek bizim için büyük keyif. Her zaman sokakta vatandaşların arasında olduk, iyi günlerinde kötü günlerinde her zaman bizi yanlarında hissetmelerini istedik” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz