Başkan İnce'ye Dostluk Derneği'nden Ziyaret

Dünyada yaklaşık 80 ülkede temsilciliği bulunan Dostluk Derneği üyeleri, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret...

Dünyada yaklaşık 80 ülkede temsilciliği bulunan Dostluk Derneği üyeleri, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret etti.

Dostluk Derneği'nin İzmir'de temsilciliğini yürüten Nurel Tufan ve yine aynı derneğin İngiltere'nin Somerset bölgesinin başkanlığını yapan Malcolm Blake'in öncülüğündeki 25 kişi Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'ye makamında konuk oldu, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi aldı. Çoğu İngiliz olan dernek üyelerinin bir hafta boyunca İzmir'in çeşitli tarihi ve turistik yörelerini gezeceğini belirten Dostluk Derneği İzmir temsilcisi Nurel Tufan, "Genel merkezi Amerika'nın Atlanta kentinde bulunan derneğimizin 80 ülkede temsilciliği bulunuyor. Geçen yıl Amerika'dan ve Kanada'dan konuklarımız gelmişti. Bu yıl İngiltere'den gelen misafirleri ağırlıyoruz. Belediye başkanımız Mustafa İnce bize çok iyi bir ev sahipliği örneği gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan İnce de, Güzelbahçe'de başta Almanlar olmak üzere çeşitli ülkelerden gelen çok sayıda yabancının yaşadığına dikkat çekerek, “Güzelbahçe, doğal güzellikleriyle İzmir'de yabancıların huzur içinde yaşayabileceği sakin bir yerleşim merkezi konumundadır. Bu nedenle yabancıların büyük ilgisini çekiyor” dedi. İnce, Güzelbahçe'nin Almanya'nın Flörsheim kenti ile kardeş olduğuna dikkat çekerek, “Dünyanın çeşitli ülkeleriden yeni kardeşler edinmeye devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: