Başkan İnci Avrupa Karate Şampiyonlarına Ödül Verdi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Avrupa Karate Şampiyonlarına 2 bin 500’er TL ödül verdi.7-9 Haziran...

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Avrupa Karate Şampiyonlarına 2 bin 500’er TL ödül verdi.

7-9 Haziran tarihleri arasında Karadağ’da yapılan 11’nci Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda Fransa’yı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti.

Karadağ’ın Herceg Novi kentinde yapılan olan 11’nci Avrupa Bölgeler Karate şampiyonasına 8 sporcu ile katılan Hendek Belediyesi Karate takımı, şampiyona dönüşü Antrenörleri Nurkan Kayacık ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Hendek Belediyesi karate takımından Nurcan Çiçek, Beyza Ünlüsoy, Tuğçenur Büyüktazim, Kübranur Büyüktazim, antrenörleri Nurkan Kayacık nezaretinde gittikleri Karadağ’da yapılan 11’nci Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan ve İtalya’yı 2-0 yenerek takım halinde Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyonlar kupa sevincini, kendilerine her zaman destek veren Başkan İnci ile paylaştılar.

Şampiyonları tek tek tebrik eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, “Hendek’imiz için gurur verici bir şampiyonluk. İlçemiz şampiyonlar yetiştiren bir ilçe konumundadır. Sporcularımız şampiyonluk sözü vererek, sözlerinde durdular. İlçemiz için güzel bir başarıya imza atıp, ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, İstiklal Marşımızı söyletip Bayrağımızı dalgalandırdılar. Onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah güreşte olduğu gibi karatede de Dünya Şampiyonları çıkaracağız. Sporcularımızı ödüllendireceğiz. Başarılar ödüllendirilmelidir. Kendilerini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: