Başkan İş Makinesi Almak İçin Bahçesini Teminat Gösterdi

Hatay’ın Erzin İlçe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, belediyeye alınacak iş makinesi için bankaya kendi bahçesini...

Hatay’ın Erzin İlçe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, belediyeye alınacak iş makinesi için bankaya kendi bahçesini kredi teminatı olarak gösterdi.

Başkan Şimşek, Erzin'in geleceği adına kanalizasyon, yağmursuyu drenajı ve içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarında mevcut iş makinelerinin yetersiz kaldığını belirterek, "Belediye meclis kararıyla ihtiyacımız olan 1 kamyon ve 1 greyder alımı için harekete geçtiğimizde bunu nasıl ekonomik olarak edinebiliriz düşüncesi ile kamyonu peşin olarak DMO'dan 164 bin liraya alımını gerçekleştirdik. Yine 500 bin liralık greyder için DMO ile görüşmelerimizde bankadan gerekli 430 bin liralık kredi ihtiyacımız oldu. Teminat istemi karşısında kendi kişisel bahçemi teminat olarak gösterdim” dedi.

Reklam
Reklam

Alınacak araçların belediye araç filosuna katılarak kanalizasyon, altyapı çalışması, kazı ve düzenleme işlerinde kullanılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: