Başkan İsmail Bayram, Resmi Kurumları Ziyaret Ediyor

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ilde görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret programını...

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ilde görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret programını sürdürüyor. Başkan Bayram kurumlarda nezaket ziyaretinin yanı sıra görüşmelerde de bulunuyor.

Yerel yönetimlerin en önemli organının belediye olduğuna dikkat çeken Başkan İsmail Bayram “Resmi kurum ve kuruluşlarımız da kendi faaliyet alanları içinde Düzce’ye önemli hizmetlerde bulunmakta ve yatırımlar gerçekleştirmektedir. Belediyemizin çalışma alanları ve konularının önemli bir kısmında kurumlarımızla istişare ve bazı durumlarda işbirliği gerekmektedir. Bunun için görüşmelerde bulunuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Bayram, Düzce’ye hizmette bulunan tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerektiğine de değinerek “Bu çerçeve içinde de kurumlarımıza nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyorum” diye konuştu.

Başkan kurum ziyaretleri programı içinde İl Mahalli İdareler Müdürü Sebahat Güven Batur ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Seyfettin Dudak’ı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: