Başkan İsmail Bayram Sağlık Meslek Lisesinde

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 'öğrenci buluşmalarında' Düzce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile bir...

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 'öğrenci buluşmalarında' Düzce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Bayram Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine sağlık sektörünün önemine vurgu yaparak 'Özel bir meslek içindesiniz. Bunun sorumluluğu ve duyarlılığı ile hareket etmelisiniz' dedi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın öğrenci buluşmalarında ikinci durağı Düzce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi oldu. Başkan Bayram diğer okullarda olduğu gibi önce okulun öğretmenleri ile bir araya geldi ve okul sorunlarını değerlendirdi. Daha sonra da öğrencilerle söyleşiye geçildi. Başkan Bayram Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile özellikle sağlık alanındaki konular üzerinde durdu.

Reklam
Reklam

Sağlık sektörünün önemine değinen Başkan Bayram "Sağlık sektöründe çalışmak çok önemlidir. Çok özel bir meslek, diğer mesleklere hiç benzemez. Doğrudan insan hayatına ilişkin hizmet veriliyor. Bu açıdan kendinize güvenmeniz gerekiyor ve iyi donanıma sahip olmanız gerekiyor" dedi. Söyleşinin sonrasında Başkan Bayram öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: