Başkan İsmail Bayram Spor Salonu İnşaatını İnceledi

Düzce’nin Kalıcı konutlardaki en önemli yatırımlar arasında yer alan ‘Spor Salonu’ inşaatında incelemeler yapan Belediye...

Düzce’nin Kalıcı konutlardaki en önemli yatırımlar arasında yer alan ‘Spor Salonu’ inşaatında incelemeler yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram hızla ilerleyen inşaatın 1,5 yılda tamamlanacağını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kalıcı konutlar 10’uncu bölgede yapılan spor salonu inşaatında inceleme yaptı. İnşaatın hızla tamamlandığını ifade eden Başkan Bayram “Kalıcı konutlar ve tabi Düzce için önemli bir spor yatırımı olan bu salon bölgemizde sporun gelişimine önemli bir katkı sağlayacak” dedi.

Reklam
Reklam

Kalıcı konutlarda yaptıkları toplantılarda spor tesislerine ilişkin çok sayıda talep geldiğine değinin Başkan Bayram “Bu talepler yerine getiriliyor. Her yaştan insan bu tesislerden yararlanabilecek” dedi.

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ve inşaatına başlanan spor salonu 4 bin 500 metrekare kapalı alanda 2 bin 500 seyirci kapasiteli olarak yapılıyor. İki yılda yapılması planlanan spor salonunun süresinden önce bitirilmesi hedefleniyor. Düzce belediyesinin de destek verdiği ve çevre düzenlemesini yaptığı spor salonunda inceleme yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, tesisin Düzce için büyük bir kazanç olduğunu belirtti. Salonun birçok spor branşına hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Bayram ”Salon çok amaçlı olarak yapılıyor. Tesiste ana salon yanında antrenman alanları da yer alıyor. Gerektiğinde kullanılabilecek portatif tribünler de projede yer alıyor. Salon tamamlandığında birçok branşta spor imkanı bulunulabilecek. Öyle inanıyorum ki, spor salonu Düzce’de spor gelişimine büyük katkı sağlayacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: