Başkan İsmail Erdem çok net konuştu

İşadamlarını ziyarete devam eden Başkan Erdem “Bir dünya şehri olmak istiyorsanız dünyadaki gelişmelere ayak uydurmak zorundasınız.” diye konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ilçedeki esnaf ziyaretleri yanı sıra ilçede bulunan işadamları ve fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçede faaliyet gösteren Şafak Giyime Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Cankatar ile birlikte ziyaret gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette, şirket Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bulut, kurum hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulut, ağırlıklı olarak bay ve bayan denim üzerine hazır giyim imalatı yapıldığını belirterek çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

İŞ ADAMLARIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı İsmail Erdem ise : “ Sancaktepe iş potansiyeli yoğun olan bir kentimiz. İstanbul’da örnek olmuş bir sanayi yapımız var. Bu açıdan bakıldığında işadamlarımıza büyük görevler düşüyor. İş dünyasının temsilcisi konumunda olan sizler, iş adamı ve sanayicilerin yaşadığı sorunları gerek yerel yönetim olarak bizlere gerekse hükümete iletme noktasında sorumluluklarını bulunuyor. Yerel yönetim olarak iş adamalarımızın her zaman yanındayız” dedi.

SANCAKTEPE’NİN VİZYONU DEĞİŞİYOR

Belediye olarak kentin ufkunu açacak projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Erdem: ‘‘Bir dünya şehri olmak istiyorsanız dünyadaki gelişmelere ayak uydurmak zorundasınız. Bu kentin Belediye Başkanı olarak rutin işlerle uğraşacak lüksümüz olamaz. Kentimizi kalkındırmak ve geliştirmek adına her gün yeni işler yapmak zorundayız. Bu kapsamda yoğun bir şeklide çalışımlarımızı sürdürüyoruz. Sancaktepe’nin vizyonu değişiyor’’ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: