Başkan Kamacı, Chp’li Kırayın İstifasını Değerlendirdi

CHP’li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kıray’ın istifasıyla ilgili olarak...

CHP’li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kıray’ın istifasıyla ilgili olarak “O bizim ağabeyimiz, biz eksik bırakmaz” sözleriyle Kıray’ın istifasının geri alabileceğinin işaretini verdi.

CHP’li Mustafa Kıray’ın Belediye Meclis Üyeliğinden istifası Didim kamuoyuna bomba gibi düşerken Kıray’ın istifa sürecini değerlendiren Belediye Başkanı Mümin Kamacı “Sebep ve gerekçe yok. Alınganlık yapıyor; kendisi içimizde ağabey konumunda zaten 3-4 dönemdir mecliste görev yapıyor. Yorgunluk, yazın artan iş yükü ağırlığı ve kızgınlık anında istifa ediyorum demiş olabilir size ama ben istifa edeceğine inanmıyorum. Böyle küçük şeylerden ayrılacağını düşünmüyorum. Zaten kendisiyle görüştük. Ekibimizin önemlisi isimlerinden biri; bizi eksik bırakmaz” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: