Başkan Karabağ Erzurumlular Ve Sivaslılar Derneği Üyeleri İle Biraraya Geldi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ hafta sonunu Bayraklı’da faaliyetlerini sürdüren yöre derneklerine ayırdı. Erzurumluların Kemalpaşa’daki...

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ hafta sonunu Bayraklı’da faaliyetlerini sürdüren yöre derneklerine ayırdı. Erzurumluların Kemalpaşa’daki piknik şölenine katılan Karabağ ardından da Sivaslılar’ın dernek binası açılış törenine katıldı.

Başkan Karabağ ilk olarak Kemalpaşa Armutlu’da Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun geleneksel piknik şölenine katıldı.Erzurum Dernekleri Ege Bölgesi Federasyon Genel Başkanı Muzaffer Okumuş’un ev sahibi olduğu piknik organizasyonuna Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Akgün de katıldı. Okumuş, derneğe ve piknik organizasyonuna olan katkılarından dolayı Başkan Karabağ’a teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Karabağ’da Temmuz ayında Erzurum’a bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

Reklam
Reklam

SİVASLILAR DERNEK BİNALARINA KAVUŞTU

Başkan Hasan Karabağ, Erzurumlulardan sonra Öz Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Refik Şevket İnce Mahallesi’nde 1 yıl önce temeli atılan dernek merkezinin açılış törenine katıldı. Dernek Başkanı Erdoğan Bayındır, “Öz Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği ve yönetim kurulu olarak Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ziyaret ettik.Derneğimizi bir çatı altında buluşturmayı düşündüğümüzü ve desteklerini talep ettik. Hiç düşünmeden kabul etti. Bir yıl önce temelini attığımız dernek binamız bugün Başkan Karabağ’ın bize verdiği destek ve cesaret sayesinde bu hale geldi. Kendisine Sivaslılar olarak yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

‘ATATÜRK’ÜN BİR BİLDİĞİ VARDI’

Başkan Karabağ, “Atatürk Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı başlatmadan önce Erzurum’a sonra da Sivas’a gitti. Kendisini Erzurum ve Sivaslılara teslim etti. Ve Atatürk’ün duyduğu bu güven sonunda Cumhuriyetin temeli bu şehirlerde atıldı. Bugün Bayraklı’da bir yıl önce temelini attığımız Sivaslı dostlarımızın dernek binalarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: