Başkan Karabağ, İşçileriyle 1 Mayıs’ı Kutladı

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi’nde gerçekleştirildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan...

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi’nde gerçekleştirildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve belediye işçilerinin katıldığı kutlamalarda davul zurna eşliğinde halay çekildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri şantiyesini dolduran işçiler 1 Mayıs’ı davul ve zurna eşliğinde halay çekerek kutladılar. Başkan Hasan Karabağ da şantiyeye girer girmez halaya katılarak, işçilerle bir süre halay çekti. Şantiye’yi dolduran işçilere seslenen Başkan Hasan Karabağ, “İşçi bayramını kutluyoruz ama bu hükümet ortada ne iş, ne de işçi bırakmadı. Bayraklı’da da yoğun olarak hissettiğimiz işsizlik her geçen gün artıyor. Bayraklı Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızın dünya görüşü ne olursa olsun bizim için önemli değil. Bayraklı için alın terini döken herkes bizim için önemlidir” dedi.

Reklam
Reklam

EN İYİ ÜCRETİ VEREN BELEDİYEYİZ

Her türlü olumsuzluklara rağmen Bayraklı’da işçi ve memuruyla barış içinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Karabağ, şöyle devam etti: “Bu çalışma ortamı ile Bayraklı halkı güzel ve kaliteli bir hizmet alıyor. Sizlerin bu başarısı ve emeğine karşı İzmir’de en iyi ücreti veren belediyeyiz. Türkiye’de çalışanların aldığı ücretler belliyken İşçisi, memuru ve taşeron işçisin aldığı en yüksek ücreti biz veriyoruz. Bayraklı’nın ilk belediye başkanı olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum ve çalışanına en yüksek ücreti veren belediye başkanı olduğumu biliyorum. Her şey size helali hoş olsun.”

Karabağ, konuşmasının ardından şantiye alanında bulunan işçilerin elini tek tek sıkarak bayramlarını kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: