Başkan Karabağ Kütüphane Söznü Tuttu

Bayraklı'da 23 mahalleye 23 kütüphane kurma parolasıyla yola çıkarak, gelecek nesillerin gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan...

Bayraklı'da 23 mahalleye 23 kütüphane kurma parolasıyla yola çıkarak, gelecek nesillerin gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin 8'inci kütüphanesini hizmete açtı.

Geçtiğimiz günlerde sözünü verdiği kütüphaneyi Muhittin Erener Mahallesi'nde hizmete sunan Karabağ, Bayraklı'nın daha çok kütüphaneye ihtiyacı olduğunu beliterek, bu merkezlerdeki kitap sayılarının da artırılacağını kaydetti. Muhittin Erener Mahallesi'ndeki kütüphane açılışını Belediye Başkan vekili Veli Topal ile CHP Bayraklı ilçe başkanı Levent Ölçer yaptı. Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra velileri ve mahalleliler de katıldı. Kurdele kesiminin ardından öğrencilere kitaplar dağıtan yetkililer, hedefin kitap sayıları ile birlikte daha fazla çocuğun kitap okumasını ve kütüphanelerden fayalanmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

8'İNCİ KÜTÜPHANE AÇILDI

Eğtim ve gelecek nesiller ile ilgili yaptığı her konuşmada Bayraklı'nın en önemli eksikliklerinden birinin belediye kurulmadan önceki yıllarda çocuklara yönelik hizmetler olduğunu vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin merkezinde açılan kütüphane ile birlikte bir çok mahallede kütüphane açtıklarını bu sayının da artacağını ifade etti. Karabağ, " Cumhuriyetçi, Atatükçü, aydın yeni neslin yetişmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. İlçemizin merkezinde kütüphanemiz yoktu ama artık var. Bilgisayar donanımlarını da artıracğız. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için önemli eserleri bulunduracağız. Onların güzel yetişmesini sağlayacağız. Bayraklı herşeye layık. Spordan sağlığa, eğitimden kültüre ve kütüphane hizmetlerimizle sizlerin hizmetindeyiz" dedi. Karabağ, ilçede her mahalleye bir kütüphane kurmak isediklerini yineleyerek, bu kapsamda 8'inci kütüphayi hizmete açtıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: