Başkan Karabağ’dan Köy Enstitüleri Derneği’ne Ziyaret

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Köy Enstitüleri Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Bayraklı'da yaptığı icraatlar ile...

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Köy Enstitüleri Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Bayraklı'da yaptığı icraatlar ile Türkiye'ye örnek olduklarını ifade eden Başkan Karabağ, "Herkesi Belediyeye aldık. Hiç kimseyi ötekileştirmedik. Türk'ü de aldık, Kürt’ü de aldık, Laz’ı da aldık, Alevi’yi de aldık, Sünni’yi de aldık. Çünkü Bayraklı küçük bir Türkiye" dedi.

Başkan Karabağ Köy Enstitüleri Derneği'nde çarpıcı mesajlar verdi. "Bayraklı'yı AK Parti’nin almak için ikiye böldü, yine alamadı” diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Sizlerin desteğiyle 59 Cami 49 okulu olan bir bölgenin Belediye Başkanı oldum. Bayraklı insan nüfusu olarak din ekseninde yaşayan zihnine uygun bir yapıya sahip. Bizim de bu halkı anlamamız için alanlarımız olması gerekiyordu. Biz de Bayraklı’da köy enstitüleri gibi her mahalleye semt evi açtık” dedi.

Reklam
Reklam

Bir dizi çalışma ile AK Parti’nin bu bölgedeki hareket alanını daralttık. 59 Cami’ye girdik. 59 Cami’yi tek tek temizledik, temizlemeye devam ediyoruz. Cemaati 4 yıldır Çanakkale’ye şehitlerimize gönderiyoruz. 25 semt merkezi açtık. Yaklaşık bin 500 kişiye özellikle bayanlarla kurs ve diğer etkinlikler düzenliyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: