Başkan Karabalık Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Kartepe Gaziler Mahallesinde elektrik kontağında evinde yangın çıkan İlhan Bakır’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Belediye...

Kartepe Gaziler Mahallesinde elektrik kontağında evinde yangın çıkan İlhan Bakır’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ramazan öncesi yaşanan bu olay sonrası mağdur aileye gerekli yardımda bulunma sözü verdi.

Kartepe Gaziler Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:42 adresinde oturan İlhan Bakır’ın evinde elektrik kontağından yangın çıkmış ve giriş bölümünü ile odaları hasar görmüştü. Bakır Ailesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hasar gören evin gezerek aileye sahip çıktı.

Reklam
Reklam

Kartepe Belediyesi olarak yangın mağduru aileye gerekli yardımda bulunacaklarını ifade eden Başkan Karabalık, “Geçmiş olsun. Allah’tan cana bir şey gelmemiş. Mala gelen zarar da el birliği ile giderilir. Belediye olarak gerekli tüm yardımı sağlayarak ailemize sahip çıkacağız” dedi. Ramazan öncesi yaşadığı tatsız olay sonrası evi hasar gören İlhan Bakır da, “Kartepe Belediyesine ve Başkanıma çok teşekkür ederim. Olay gününden itibaren yakın ilgi gösterdiler. Bugün de sağolun, evime kadar gelerek moral verdiniz. Gerekli yardımda bulunacak olmanız da beni ve ailemi çok mutlu etti” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: