Başkan Karabalık İnceleme Turunda

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaz ayları öncesi arazi çalışmalarına hız verdi. Başkan Karabalık, Acısu...

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaz ayları öncesi arazi çalışmalarına hız verdi. Başkan Karabalık, Acısu bölgesinde meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte devam eden çalışmalarda gelinen noktayı yerinde görürken yapılacak düzenlemeler öncesi inceleme ve temaslarda bulundu.

Acısu Yavuz Sultan Selim ve Fatih Sultan Selim Mahallelerini kapsayan inceleme ve temaslarını bölgenin meclis üyesi Hakkı Tandoğan ve mahalle muhtarları, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticisi ve mahalle başkanları ile birlikte yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, mahalle sakinleri ile de sohbet etti. Sapanca Yolu ikileme çalışması kapsamında Acısu geçişinde Adapazarı ve Sapanca Yolunu birbirine bağlayan Şehit Hakan İmamoğlu Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılacak asfalt çalışması öncesi yolun durumunu inceleyen başkan ve beraberindekiler Sapanca Yolu güneyinde bulunan evlerin ulaşımı rahatlatacak yolda çalışma yapan ekipten bilgi aldı. Acısu mahallelerinde beton kaldırım yapılacak cadde ve sokakları da gezen başkan Acısu PTT Ofisi’nin de yer alacağı binayı da gezdi.

Reklam
Reklam

Başkan Karabalık Acısu’da sokak sokak gezerek mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi. Vatandaşlardan yaz aylarında dinlence ve oyun parkı olarak önemli bir ihtiyaca karşılık verecek Fatih Sultan Gençlik Parkı’na sahip çıkmalarını da istedi. Çocuklar tarafından sevgi çemberine alınan Başkan miniklere balon ve şeker hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz