Başkan Karabalık, Şefkatiye Mahallesindeki Çalışmaları Denetledi

Yaşamın her noktasında ve sonrasında ihtiyaç duyulan hizmetleri gerçekleştirmesi ile ilçe halkının haklı takdirini toplayan...

Yaşamın her noktasında ve sonrasında ihtiyaç duyulan hizmetleri gerçekleştirmesi ile ilçe halkının haklı takdirini toplayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Şefkatiye Mahallesinde devam eden çalışmaları da mercek altında tutuyor.

Arslanbey bölgesindeki hizmetleri geniş bir yelpazeye yayan belediye ekipleri, Şefkatiye Kabristanlığı çevre duvarlarını yeniliyor. Kent estetiğine uygun bir yapılaşma sağlanması anlamında eski ve çirkin görüntü oluşturan duvarlar yıkıldı. Belediye ekipleri kabristanlık çevresine taş duvar örerek kabristanlık alanının çehresini değiştiriyor.

Reklam
Reklam

İlçedeki çalışmaları yerinde görerek inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Şefkatiye Kabristanlığında gelinen noktayı yerinde denetledi. Manevi yükü nedeniyle özen gören alanlardan mezarlıkların yaz bakımı çerçevesinde Şefkatiye Kabristanlığı’nda yapılan bakım ve onarım çalışmalarının diğer bölgelerde de süreceğini belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 'Her şey Kartepe için' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: