Başkan Karabalık'tan Öğrencilere, 'yerel Yönetimler' Dersi

Kartepe Osmangazi İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, yerel yönetimler dersini Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile belediyede...

Kartepe Osmangazi İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, yerel yönetimler dersini Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile belediyede işledi.

Öğretmenleri Satuh Gündoğdu ve Uzunçiftlik Atakent Mahalle Muhtarı Neslihan Serim ile birlikte sosyal bilgiler dersi kapsamında bulunan yerel yönetimler ünitesini, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a sorular yönelterek uygulamalı olarak belediyede yapan Osmangazi İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, oldukça heyecanlıydı. Minik öğrenciler eski bir eğitimci olan başkanı soru yağmuruna tutarken, yönelttikleri sorularla yerel yönetimler konusunda merak ettikleri konuları ilk ağızdan öğrenme imkanı buldular. Yerel yönetimlerin çalışma şeklini ve belediye hizmetleri hakkında başkanın açıklamalarını dikkatle dinleyen öğrenciler bol bol da not aldılar.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, meclis salonunda ağırladığı miniklere çikolata ikram ederken, kendisine sunulan çiçek karşısında oldukça duygulandı. Öğrencilerin derslerini uygulamalı bir şekilde yaparak ve yaşayarak öğrenmelerinin doğru bir davranış olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Bizim hizmet ve çalışmalarımızın temel dayanağı siz geleceğimizin teminatı olan değerli yavrularımızdır. Sizlere iyi bir gelecek hazırlamak adına Kartepe’de yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Her birinizi seviyor ve önemsiyoruz. Ailelerinize de selam ve hürmetlerimi iletmenizi istiyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: