Başkan Karabalık'tan Teşekkür Yemeği

Anadolu Hastanesi aracılığıyla sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Kartepe halkına yönelik katkıları nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü...

Anadolu Hastanesi aracılığıyla sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Kartepe halkına yönelik katkıları nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, proje yetkililerine teşekkür yemeği verdi. Serender Park’ta gerçekleşen yemekte yeni projeler için görüş alışverişinde de bulunuldu.

Yıl içinde Anadolu Hastanesi ile Kartepe Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri konusunda bir dizi iş birliği yaptı. Bu iş birliği kapsamında ilçe halkının sağlık alanında bilgilendirilmesini sağlayan eğitim seminerleri ve konferanslar, çeşitli hastalıklarla ilgili farklı sağlık taramaları, ihtiyaç sahibi çocukların sünnetlerinin yapılması gibi değişik projeler hayata geçirildi.

Reklam
Reklam

Yoğun geçen bir eğitim öğretim dönemini içinde gerçekleşen bu sosyal sorumluluk projeleri ile topluma yaptığı katkılar nedeniyle proje yetkililerini ilçede ağırlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Anadolu Hastanesi Sosyal Sorumluluk Proje Genel Direktörü Necmettin Özçelik, Proje Sorumlusu Toygun Hansoy Şenüçler’i Serender Park’ta konuk etti. Teşekkür yemeğinde KOÜ Kartepe Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Erdener Balıkçı, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül ve Belediye Sağlık Birimi Sorumlusu Ülker Yiğit de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Anadolu Holding’in Anadolu Vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kartepe toplumuna yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti. Anadolu Hastanesi işbirliğinde ilçe halkının sağlık alanında eğitimini sağlayan programların gelecek yılda tekrarlamak istediklerini belirten Başkan Karabalık, “KOÜ Kartepe MYO’nda uygulanan atla terapi uygulamasını biz de yakından takip ediyoruz. Bu uygulamada üniversitemizle iş birliği yapılması konusunda MYO yetkilileri ile fikir birliğine varmaktan mutluluk duymaktayız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: