Başkan Karahan İftarda Her Gün Bir Mahallede

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçedeki tüm vatandaşlara ulaşabilmek amacıyla başlatmış olduğu mahallelerde iftar...

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçedeki tüm vatandaşlara ulaşabilmek amacıyla başlatmış olduğu mahallelerde iftar programlarının beşincisinde TOKİ sakinleriyle bir araya geldi.

Belediye Meydanı'nda her gün 300 kişiye iftar geleneğinin devam ettiğine vurgu yapan Başkan Karahan, ilçedeki tüm vatandaşlara ulaşabilmek maksadıyla belediyenin ayrıca mahallelerde de iftar sofraları kurduğunu bildirdi.

İftar programının düzenlendiği mahalleye önceden gelerek davete katılanlarla tek tek ilgilenmeyi gelenek haline getiren Başkan Karahan, TOKİ mahallesinde de iftara gelen vatandaşlarla ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Reklam
Reklam

4 yıl önce başlattıkları 'Mahallede İftar Var' programının önemine değinen Başkan Karahan, sohbet ettiği mahallelilerle de aynı sofrada iftar açmanın hem kaynaşma hem de paylaşma duygusunu güçlendirdiğini söyledi.

Akşam ezanıyla birlikte oruçlarını açan TOKİ sakileri hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşarken mahalleleriyle ilgili istek ve görüşlerini de Başkan Karahan’a iletme fırsatı buldular.

Kendisine yoğun ilgi gösteren mahallelilere teşekkür eden Başkan Karahan, “TOKİ mahallemiz yeni kurulmasına karşın pek çok sorunu olan yerleşim birimlerimizin başında geliyor. Ancak biz yoğun çalışmalarımızla mahallemizin sorunlarının çoğunu çözdük. Kalan sorunlarını da imkanlarımız ölçüsünde çözmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: