Başkan Karaosmanoğlu anneler gününü kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla bütün annelerin anneler gününü kutladı

Anneler günü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu anneler gününü tebrik etti. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Gelecek nesilleri yetiştiren annelerimiz, çok önemli ve kutsal bir vazifeyi yerine getirmektedirler, onlara borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz.

ANNELERİMİZİ NE KADAR SEVİNDİRSEK AZ

Dünyaya gelmemize ve hayatiyet bulmamıza vesile olan annelerimizi ne kadar mutlu etsek, ne kadar sevindirsek azdır. Onları bir tek güne sıkıştırılmış şekilde değil; hayatımızın her anında hatırlamamız gerekir. Bir bebeğin yetiştirilmesinin zahmetinin, çocukluk ve gençlik çağlarında yaşanan sıkıntıların, heyecanların, üzüntülerin karşılığı yoktur.

Reklam
Reklam

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

Bu nedenle Peygamber Efendimiz ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyerek annelerin önemine işaret etmişlerdir. Bu nedenle bizim için her gün, anneler günüdür. Onları her zaman mutlu etmek, hallerini - hatırlarını arayıp sormak boynumuzun borcudur. Hatta yüce dinimiz ebeveynlerimize saygı konuda çok hassas davranmış ve hatta anne - babalarımıza “öf” bile dememizi yasaklamıştır” dedi.

ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM

Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyaya gelip hayat bulmamıza vesile olan annelerimizi, ne kadar mutlu etsek azdır. Bu vesile ile annelerimizin ellerinden öpüyor, bütün bayanların anneler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: