Başkan Karav Borçluları Uyardı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Kahyalar belde Belediye Başkanı Tevfik Karav, vatandaşları geçmiş dönem su borcu ve...

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Kahyalar belde Belediye Başkanı Tevfik Karav, vatandaşları geçmiş dönem su borcu ve hal kira gelirlerini ödemeleri konusunda uyardı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinden sonra Kahyalar Belediyesi’nin kapanacağını ve belediye alacaklarının Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne devrolacağını söyleyen Başkan Karav, "Yaklaşık 400 bin lira hal kirası ve su borcu alacağımız var. Bu alacağı tahsil edemezsek Büyükşehir Belediyesi’ne devrolacak. Beldenin birçok ihtiyacı var. Bu parayı tahsil edebilirsek belde menfaatine kullanacağız. Bu nedenle vatandaşlarımızın duyarlı olmasını ve borçlarını ödemesini istiyoruz. Aksi taktirde Büyükşehir Belediyesi’nin başlatacağı yasal işlemle karşı karşıya kalabilirler" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Karav ayrıca emlak ve çevre temizlik vergilerinin ilk taksitlerinin ödeme süresinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini hatırlatarak, cezalı duruma düşmek istemeyen vatandaşların ödemelerini zamanında yapmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: