Başkan Kara’ya Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü verildi

Kültür ve Turizm Bakanlığının himayelerinde bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası ve Geleneksel Kapadokya şiir şöleninde...

Kültür ve Turizm Bakanlığının himayelerinde bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası ve Geleneksel Kapadokya şiir şöleninde Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ‘Türk Dünyası Üstün Hizmet Ödülü’ verildi.
Ürgüp Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Türkiye’nin pek çok yerinden katılımcıların olduğu şölende hediyesini alan Belediye Başkanı Kadir Kara ödülden dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.
Kara, “Uluslar arası bir organizasyonda bu ödülün şehrimize ve şahsımıza layık görülmesi bizleri son derece mutlu etti. Göreve geldiğimiz günden bu yana kentsel projelerimizin yanı sıra kültürel projelerimize büyük ağırlık verdik. Yaptığımız kültürel etkinliklerin ödüle layık görülmesi ise ayrı bir mutluluk konusu. Türk örf, adet ve geleneklerin yaşatılması bizler için bir görevdir. Organizasyonun sloganı aslında her şeyi anlatıyor. Yaşayan bir Türkçe ve kardeşçe yaşanan bir Türkiye için ” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz