Başkan Karayol, Okulları Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

KAYSERİ - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Karayol, ilçe merkezi ve köylerdeki okulları ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi. Okullardaki eksiklikler hakkında bilgi alan Karayol, bu eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Karayol, eğitim ve öğretimin kendileri için büyük önem arzettiğini belirterek, "Geleceğin teminatı olan çocuklarımıza yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar, geleceğimez yaptığımız yatırımlardır" dedi. Karayol, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek, çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: