Başkan Kaya, plaket ve çiçek verdi

Belediye Başkanı Birol Kaya, Cumhuriyet Savcısı Emrah Özge Yelken’in veda yemeğine katıldı

Malkara Belediye Başkanı Birol KAYA, tayini çıkan ve ilçeye veda eden Cumhuriyet Savcısı Emrah Özge YELKEN’ in 28 Haziran Perşembe akşamı saat:20.00 da düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Yemeğe Malkara Belediye Başkanı Birol KAYA, İlçe Emniyet Müdürü Behçet ALKAN, Kozyörük Belediye Başkanı Hasan Basri YAY, HSYK Müfettişi Zafer UYGUN, Baro Mensupları, Hakim, Savcılar ve adliye personeli katıldı.

Anlamlı konuşmaların yapıldığı ve güzel saatlerin yaşandığı veda gecesinin sonunda Belediye Başkanı Birol KAYA ilçe için yaptıkları hizmetlerden dolayı Cumhuriyet Savcısı Emrah Özge YELKEN’ e teşekkür ederken yeni görevinde başarılar dileyerek günün anısına kendilerine plaket ve çiçek takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: