Başkan Keskin, Mimar Sinan Mahallesi’yle Iftarda Buluştu

Her mahallede sokak iftarı düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, bu defa iftar sofrasını Mimar Sinan Mahallesi’ne kurdu....

Her mahallede sokak iftarı düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, bu defa iftar sofrasını Mimar Sinan Mahallesi’ne kurdu.

İftar programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Mimar Sinan Mahallesi’ndeki iftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ramazan ayının Sultanbeyli’de ruhuna yakışır şekilde geçirildiğini söyledi. Mahalle iftarlarıyla ilçe halkıyla aynı sofrada buluştuklarını kaydeden Keskin, "İftarınızı evinizde değil de bizimle sokak programımızda açtığınız için teşekkür ederim." dedi.

Reklam
Reklam

Eğitim konusunda ilçede yapılan çalışmalara değinen Keskin, birçok okulun hizmete açıldığını ve yenilerinin de yapılmaya devam ettiğinin altını çizerek, "Devlet hastanesinin inşaatı çok hızlı şekilde devam ediyor. Bununla birlikte yakında ağız ve diş hastanemizde de çalışmalar başlayacak. Gölet Projesi artık yapıldı mı yapılacak mı diye konuşmuyoruz. Açılışının yapılacağı tarihi konuşuyoruz." diye konuştu.

Sultanbeyli’de ulaşım noktasında çok hızlı gelişmeler olduğunu ifade eden Keskin, hat, sefer ve araç sayılarının artırıldığını kaydetti. Üçüncü köprü, hızlı tren ve metro projeleri hakkında katılımcılara bilgiler aktaran Keskin, "Çok uzun bir zamandan bahsetmiyoruz. Bu projelerin hepsi kısa sürede gerçekleşecek." dedi.

İftar programında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ise Ramazan’ın paylaşmak ve bereketi içinde taşıdığını ifade etti. Sevinç, Mimar Sinan Mahallesi’nin sokaklarıyla, yeni iş alanlarıyla güzel bir mahalle olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: