Başkan Keskin, vatandaşlarla 5 çayında buluştu

Yıldırımlılar “Başkanımızla 5 Çayı” projesi kapsamında sıkıntı ve dertlerini bizzat belediye başkanına iletebilecek.Vatandaşlarla 5 çayında...

Yıldırımlılar “Başkanımızla 5 Çayı” projesi kapsamında sıkıntı ve dertlerini bizzat belediye başkanına iletebilecek.
Vatandaşlarla 5 çayında buluşan Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, sohbet edip sorun ve isteklerini dinledi.
'Önce İnsan' felsefesiyle yerinde ve birlikte yönetimle görevde ikinci dönemini yaşayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin “Başkanımızla 5 Çayı” projesini başlattı.
Her Perşembe halkla bir araya gelecek olan Başkan Keskin, ilk kez dün başlayan proje ile vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen çay sohbetinde Başkan Keskin, aynı zamanda vatandaşların istek ve sıkıntılarını da dinledi.
Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ‘5 Çayı'na katılan vatandaşlardan bazıları ev ve iş isterken bazıları da kitap imzalattı.
Önce yaşlı ve bayanları tek tek dinleyen Başkan Özgen Keskin, “Dertlerinizi dinlemek ve çözüm olmak için buradayız. Bu sohbetimizde de sizinle çay içerek sizleri dinlemek istiyoruz. Her Perşembe günü saat 17.00’da ‘5 çayında’ misafirimizsiniz.” şeklinde konuştu.
Geçen 7 yıl boyunca yapılan hizmetlerin hepsinin insan odaklı olduğunun altını çizen Başkan Keskin, “Yine siz, Yıldırımlı vatandaşlarımızın birebir sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulunup geleceğe birlikte yürümek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz