Başkan Kocadon, Dünya Ve Avrupa Şampiyonu Anıl Çetin’i Ağırladı

Türkiye’yi temsil ettiği Laser Dünya Şampiyonası’nda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü...

Türkiye’yi temsil ettiği Laser Dünya Şampiyonası’nda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Anıl Çetin, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Dünya Rüzgar Sörfü İkincisi Aylin Lena Erdil, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Anıl Çetin’in babası Saim Çetin ile yelken antrenörü Serdar Çiçek ve B.B. Bodrumspor Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarete kazandığı kupa ve madalyalarla gelen Anıl Çetin kendisine her türlü desteği sağlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Macaristan’ın Balaton Gölü’nde düzenlenen yarışmada Anıl Çetin’in hem Dünya hem de Avurpa Şampiyonu olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Hem Anıl hem de Aylin kardeşlerimiz elde ettikleri başarılarla Bodrumumuzun ve Türkiyemizin gururu olmuşlardır. Dünya çapındaki başarıya gidilen yolda mücadele etmek gerekiyordu. İşte yürekten inanılarak yapılan bu mücadelenin sonucunda da hem Aylin ile Anıl, hem de antrenörlerimiz, ailelerimiz, Bodrumsporumuz ve de Bodrumlular olsun bu başarıların geleceğine inandık. Bu inanmanın ve mücadelenin neticesinde dünyaya Bodrum’un ismini bu genç arkadaşlarım duyurdu. Anıl Çetin hem Dünya hem de Avrupa Birincisi olurken, Lena Aylin Erdil de Dünya İkincisi oldu. Eminim ki bu mücadele etme ruhları ile bu başarıların devamı da gelecek. Ben her ikisine de Bodrum’un ismini dünya arenasında dalgalandırdıkları için teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra da hem Bodrum’un hem de Türkiye’nin onuru ve gururu olan kardeşlerimizin başarıları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Hiç bir başarı kolay kolay sağlanmıyor. Başarılı tüm sporcularımıza destek olmak boynumuzun borcudur. Bu başarılar ve sporcularımızın isimlerinin medyada yer alması spora teşviki de hızlandırıyor. Aylin ve Anıl’ı örnek alarak onlar gibi başarılı olmak isteyen çocuklarımız var. Bu iki genç kardeşime başarılarının yanında spora teşviklerinden ötürü de teşekkür ederim. Ayrıca bu başarılı gençlerimize güvenen, şampiyonluklar kazanacaklarına inanan ailelerine de teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarının başarıya giden yolda ne kadar fedakarca davrandıklarını, onlar için yaşam tarzlarını dahi değiştirdiklerini bilen birisiyim. Bu başarılı kardeşlerimizin antrenörlerine, B. B. Bodrumspor Başkanım ile yöneticilerime ve tüm Bodrumlulara desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Sporun yanında okulunda da başarılı sonuçlar alan Anıl Çetin’i tebrik eden Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Anadolu Lisesi 4. Sınıfı öğrencisi Çetin’in kurs masraflarının kendisi tarafından karşılanacağını açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: