Başkan Kocadon’a Anlamlı Hediye

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde yaşayan bedensel engelli Ali Pertek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet...

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde yaşayan bedensel engelli Ali Pertek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Ali Pertek uzun zamandır yakından takip ettiği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u yakından tanımaktan duyduğu heyecanı paylaştı ve özellikle Bodrum Yarımadası’nda yaşayan engelli vatandaşlara verdiği desteklerden çok etkilendiğini aktardı. Kendi özelinde aldığı destekler için bir teşekkür adına kendi elleriyle hazırladığı hediyeyi Başkan Mehmet Kocadon’a sundu. Ziyarette Bodrum Yarımadası Engelli Haklarını Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Esma Ezenel ile Sayman Can Sönmez de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Bodrum Yarımadası Engelli Haklarını Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Esma Ezenel, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a Bodrum Yarımadası’nda yaşayan tüm engelli vatandaşlar adına gerek kurumsal ve gerekse kişisel verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu. Ezenel bu vesileyle yarımada üzerinde yaşayan engelli vatandaşların kendisini çok sevdiğini, takdir ettiğini ileterek selam ve sevgilerini de iletti.

Ahşap yakma tekniği ile şekillendirdiği Mehmet Kocadon portresini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a kendi elleriyle takdim eden Ali Pertek yaptığı açıklamada bu hediyeyi özellikle kendi yaşadığı fiziksel eksikleri Turgutreis ile Bodrum arasında Bodrum Belediyesi KADEM Engelli Aracıyla ulaşımını sağlayarak en az derecede hissetmesini sağladığı için duyduğu sevgiyi ve saygıyı aktarabilmek üzere yaptığını söyledi. Duygusal anların da yaşandığı ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, duyduğu huzur ve mutluluğu dile getirdi ve “ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok duygulandım. Bu aslında bizlerin asli görevlerinden biridir. Yerel Yönetimler alt ve üstyapı sorunlarını çözmek görevinden önce vatandaşların sorunlarını çözmelidir. Bu binada her gün yüzlerce soruna kanunlar çerçevesinde çözümler üretiliyor. Ancak engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata kazandırılmaları, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi benim için hep en ön planda oldu. Bu benim, bizim görevimizdir. Bu hediye beni çok mutlu etti, Ali Pertek’e ben teşekkürlerimi sunuyorum. Çok duyarlı bir insan ve yapılan iyi şeyleri yakından takip ediyor, yapılanları takdir etmeyi biliyor, son derece duyarlı bir vatandaş olduğunu ispatlıyor. İşte esas bu yüzden ben kendisine yürek dolu teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek Kadem, gerekse engelli aracımız tüm vatandaşlarımızın ücretsiz olarak hizmetindedir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: