Başkan Koçal, 4 ayda 12 bin kişiye ulaştı

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, 2012 yılı Ocak ayından bu yana her gün 9 ev ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, 2012 yılı Ocak ayından bu yana her gün 9 ev ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu güne kadar yaklaşık 600 ev gittiğini ve 12 bin kişi ile sohbet ettiğini belirtti. Koçal, 2012 Haziran ayına kadar bin evi ziyaret etmeyi hedeflediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Halkımızla yüz yüze konuşmak, belediye çalışmalarımız ile projelerimizi anlatmak, onların dertlerini dinlemek, her türlü soruna birlikte çözüm aramak için ev ziyaretlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Her mahallemizde ev ziyaretleri yapıyor, halkımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Halkımız dedikodudan uzak. Onlara her şey doğru anlatılmalı. Bizler de halkımıza yaptığımız çalışmalarımızı ve gerçekleştirilecek yatırımları detaylarıyla anlatıyoruz. Ziyaret ettiğimiz her evde gördüğümüz ilgi ve destek bizleri memnun ediyor. Tüm hemşehrilerimin gösterdiği misafirperverlik ve desteğe teşekkür ediyorum. Yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız ziyaretlerle Yalova'da girmediğim ev, ziyaret etmediğim insan kalmayacak"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: