Başkan Koçal Hakkında Tazminat Davası

AK Partili Yalova Belediye Meclis üyesi Fahrettin Yıldız, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal hakkında 1 TL'lik manevi tazminat davası açacağını

AK Partili Yalova Belediye Meclis üyesi Fahrettin Yıldız, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal hakkında 1 TL'lik manevi tazminat davası açacağını açıkladı.

Fahrettin Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başkan Koçal'a kendisi hakkında söylediği sözler nedeniyle tazminat davası açacağını ifade etti.

Yıldız, Koçal'ın kendisi hakkında ulaştırma komisyonu ile ilgili bir konuda asla kabullenemeyeceği bir cümle kullandığını belirterek, "Kendisi o cümleden sonra benden özür diledi. Ancak ben bunu kabul etmiyorum. Ben bu sözleri kamuoyu ile de paylaşacağım. Yine Belediye Başkanı hakkında o gün sarf ettiği sözlerden dolayı kendisi hakkında 1 TL'lik manevi tazminat davası açacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldız, Koçal'la mahkemede bu konuda kozlarını paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Nedim Güler / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: