Başkan Koçal'dan hayırlı olsun ziyaretleri

Başkan Koçal, Yurtman ve Ulukaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya’ya ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’a ziyarette bulunan Başkan Koçal, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Koçal; “Elimizden geldiğince Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve tüm kurumlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza yönelik trafik eğitimi projemiz kısa bir süre sonra başlayacak. Ülkemizde bir ilk olma özelliği taşıyan çocuk tiyatrosu hayata geçti. Tiyatro binasının tamamlanmasının ardından çocuklarımız kendileri için özel olarak hazırlanmış salonda tiyatro izlemeye devam edecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tiyatro projesinin öğrencilere önemli katkılar sağlayacağını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ise; “Teknolojinin eğitime önemli katkıları oluyor. Ancak, bunu oyun oynamaya veya benzer amaçlara kullanan çocuklarımız kendilerini yalnız hissediyorlar. Sosyal hayattan kopuyorlar. Tiyatro onların sosyalleşmesini ve bilgilenmesini sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

“Hizmet İçin İstişare Etmek Gerekir”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya’ya da ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, kurumlar arası birlik ve beraberlik mesajı verdi. Halka hizmet etmek için bürokrat-siyasetçi ayrı yapmadan dayanışma içinde olunması gerektiğini ifade etti. Başkan Koçal, ziyaretler sonrası basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz