Başkan Kocamaz’dan Şampiyon Güreşçiye Altın

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda üçüncü olan Tarsuslu güreşçiyi altınla ödüllendirdi.Tarsus’a...

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda üçüncü olan Tarsuslu güreşçiyi altınla ödüllendirdi.

Tarsus’a bağlı Özel Bahşiş Beldesi’nin Fatih Mahalle muhtarı olan babası Kerim Bönceoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret eden milli güreşçi Bönceoğlu, hedefinin dünya şampiyonu olmak olduğunu söyledi.

Şampiyon güreşçiyi tebrik eden Başkan Kocamaz, başarının devamını istedi. Kocamaz, “Şuanda yakaladığın başarıyı artırarak devam ettirmenin temenni ediyorum. Kendini daha da iyi yetiştirip, hedefin olan dünya şampiyonluğunu almanı canı gönülden diliyorum. Allah yardımcın olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Kocamaz, güreşçiye altın takıp başarılar dilerken, babası Kerim Bönceoğlu ve antrenör İsmail Tor’u kutladı.

Tarsus’lu milli güreşçi Ali Bönceoğlu Tayland'da düzenlenen "2012 Dünya Gençler Güreş Şampiyonası"nda 96 kiloda dünya üçüncüsü oldu.

Tayland'da düzenlenen "2012 Dünya Gençler Güreş Şampiyonası"nda 96 kiloda dünya üçüncüsü olan Ali Bönceoğlu geçmişte Minikler Türkiye 3’ncüsü,Yıldızlarda Türkiye şampiyonu Avrupa ikincisi, Gençler Türkiye Şampiyonu, Avrupa üçüncüsü derecelerine ulaşmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: