Başkan Kocamaz’dan Zabıta Memurlarına Yemek Verdi

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Zabıta Teşkilatının 186. Kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta...

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Zabıta Teşkilatının 186. Kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta personeli ile biraraya gelerek, yemek yedi.

Toy Bahçesinde verilen yemeğe Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediye başkan yardımcıları, zabıta memurları ve eşleri katıldı.

Yemekte konuşan Zabıta Müdürü Ramazan Gözener, kendilerine destek veren belediye başkanına teşekkür etti.

Gözener, “Türkiye standartlarında gerçekten çok zor bir görev yapıyoruz, çok stresli bir görev yapıyoruz. Ama ben tüm arkadaşlarım adına şunu içtenlikle belirtmek isterim ki böyle değerli belediye başkanımız ve değerli başkan yardımcılarımız arkamızda olduğu için biz görevimizi yaparken daha rahat daha huzurlu, daha emin işleri kendimize güvenerek yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Hem Türkiye Cumhuriyeti’ne hem Tarsus Belediye başkanına hem de değerli Tarsus halkına layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Tarsus Belediyesi çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, zabıtalığın zor bir görev olduğunu söyledi.

Başkan Kocamaz, “Tarsus Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Bir aile olarak bu kentte yaşayan yaklaşık 20 yıldır bize olan güvenini kaybetmeyen Tarsuslu değerli hemşehrilerimize hep birlikte hizmet edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Gerçekten çok sıkıntılı günlerden bugün Türkiye’de adından söz edilen bir ekip oluştu ve Ulusal Kalite Belgesi almaya namzet dört kurumdan birisiyiz. Böylesine önemli bir başarıya tek başına Burhanettin Kocamaz değil bu belediyede çalışan en yetkili amirinden en vasıfsız işçisine kadar herkesin tuzu var, biberi var. Dolayısıyla bu çorbayı hep birlikte meydana getirdik. Tabii ki bu çorba meydana gelirken belediyemiz ve Tarsus’umuz bugünkü konumuna gelirken, belediyenin kolluk gücü olan, belediyenin yaptırımlarını uygulayan zabıtamızın görevini hiç kimse yadsıyamaz. Bu kentte belediyenin varlığı hissediliyorsa bunun en önemli ayaklarından birisi zabıta teşkilatımızdır. Elbette diğer toplantılarda dile getirdiğim gibi bu kent halkına hizmet ederken zaman zaman işin kalitesini arttırmak, zaman zaman işi hızlandırmak düşüncesiyle sesimiz yükselttiğimiz anlar olmuştur. Ama bunların arkasında hiç kimsenin art niyet aramaması gerekir. Çünkü aile içerisinde işin selameti açısından bu tür yaklaşımlara ihtiyaç olabilmektedir. Ama önemli olan mutlu sona hep birlikte yaklaşabilmek ve varabilmektir. Ben öyle inanıyorum ki seçim dönemleri, özellikle yerel yönetimler açısından bir kanaat göstergesidir. 20 yıldır halkımızın bizi teveccüh etmesi bizim için bir gurur vesilesidir ama onunda ötesinde vatandaşın göreve getirirken verdiği güvene, verdiği desteğe kesinlikle layık olabilmemiz daha önemlidir. Çünkü vatandaş bizden her zaman alacaklıdır. O önce seçmiştir arkasından görev beklemektedir. Onlara layık olabilmek için gösterdiğiniz gayretlere, bugüne kadar verdiğiniz hizmetlere sizlere bugünlere gelirken o dar ve kısıtlı imkanlarla görev yaparken destek veren eşlerinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Kocamaz, Zabıta Müdürü Gözener’e hafta dolayısıyla çiçek sunarken, çalışanlara da teşekkür belgesi verdi.

Yemekte çalınan müzik eşliğinde zabıta memurları gönüllerince eğlendiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: