Başkan Kocaoğlu: 24 saat görevimin başındayım

Belediye şirketlerini ziyaret ederek personele moral veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ben 24...

Belediye şirketlerini ziyaret ederek personele moral veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ben 24 saat görevimin başındayım. Siz de şu sıkıntılı süreçte mesailerinize bir iki saat erken başlayıp bir iki saat geç bitirmeye çalışın. Hep birlikte, el ele vererek daha çok çalışalım. Birbirimize sahip çıkalım. Gün, birlik olma günüdür.” dedi.
Sabah erken saatlerde İZELMAN A.Ş., Grand Plaza A.Ş., İZENERJİ A.Ş. ve İZDENİZ A.Ş.’yi ziyaret ederek yöneticiler ve çalışanlarıyla biraraya gelen Başkan Kocaoğlu, “İzmir’de 3,5 milyon hemşehrimiz yaşıyor, 500 bin kişi de çeşitli nedenlerle konuk olarak geliyor. Yani yaklaşık 4 milyon kişiye belediye hizmeti veriyoruz. Gücümüzü onlardan alıyoruz. Görevimizi gerektiği gibi yapmazsak, herhangi bir durgunluğa, herhangi bir korkaklığa düşersek, bir zafiyet yaşarsak, o zaman bizim için sorunların başlangıcı olur. Biz metanetle yaptığımız işleri İzmirliler için yaptığımızı, kendimiz, akrabalarımız, yakınlarımız için yaptığımızı bilerek bu bilinçle çalışırsak daha çok motive olacağız. Daha çok ve daha titiz çalışıp İzmirli hemşehrilerimize layık olcağız. Moralinizi bozmayın, bunların hepsi gelip geçici şeyler. Doğrunun kalesi yıkılmaz, doğru sallanır devrilmez.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz