Başkan Kocaoğlu Belediye Çalışanlarının Bayramını Kutladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye bürokratları ve personeliyle biraraya gelerek bayramlarını kutladı. Kocaoğlu,...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye bürokratları ve personeliyle biraraya gelerek bayramlarını kutladı. Kocaoğlu, Kurban Bayramı ve ardından kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın dünyaya barış getirmesi dileğinde bulunarak, “Yaşadığımız süreç, bize her türlü zorluğun ancak çalışarak ve inanarak aşıldığını gösterdi. Bütünşehir Yasası’yla birlikte daha çok çalışacağız.” dedi.

Büyükşehir personeliyle birlikte "20 bin kişilik kocaman bir aile" olduklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, “Biz zorlukları ve tüm bu güçlükleri çalışarak, İzmirli hemşehrilerimize hizmet ederek aşacağız. Elimizde başka bir şey yok. Birbirimize kenetlenip çalışacak ve üreteceğiz. Önce hemşehrilerimize laâyık olacağız. Hepinizi çalışmaya ve başarmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Bütünşehir Kanunu'yla birlikte hizmet sahalarının genişleyeceğine dikkat çeken Kocaoğlu, belediyeye yönelik operasyon sürecine de atıfta bulunarak şunları kaydetti: “Hepimizin malumu olduğu üzere eski tas eski hamam. 2011 başından beri ne oluyorsa onlar devam ediyor. Zaten biz de bütün arkadaşlarımız da belli konularda doktorayı, doçentliği, profesörlüğü geçtik. Bu işler daha sürecek. Başından beri nasıl yasalara, kurallara uygun çalışıyorsak bu şekilde devam edeceğiz.”

Bütünşehir Kanunu hakkında da bilgi veren Kocaoğlu, İzmir’in bu konuda tecrübeli olduğunu söyledi. 2004 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırlarının 50 kilometreye çıktığını hatırlatarak, “O dönem adaptasyon sürecini başarılı bir şekilde geçirdik. Bşlarda biraz bocalamamıza rağmen sonra hakim olmaya başladık. Şimdiden hazırlıklı olursak, bu yasa çıktığı zaman her yere daha seri ve çabuk hizmet götürme olanağını yakalayacağız.” dedi. Belediyenin 29 Ekim Pazartesi akşamı fener alayı düzenleyeceğini sözlerine ekleyen Kocaoğlu, personeli ve bütün vatandaşları saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: