Başkan Kocaoğlu Dava Arasında Dışarı Çıktı

İzmir Büyükşehir Beledilesindeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açılan davanın dokuzuncu gününde öğle arasında Büyükşehir Belediye Başkanı...

İzmir Büyükşehir Beledilesindeki yolsuzluk iddialarına ilişkin açılan davanın dokuzuncu gününde öğle arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu adliye dışına çıktı.

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın dokuzuncu gününde tutuklu sanıklar ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da aralarında bulunduğu tutuksuz sanıklar ile avukatlar katıldı. Duruşmaya öğle arası verilmesi nedeniyle Başkan Kocaoğlu yemek için adliye dışına çıktı. Adliye çıkışında Kocaoğlu'nu gören vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Kocaoğlu, basın mensuplarının dava hakkındaki sorusu üzerine "Tutuklu sanıkların avukatları savunma yapıyor. Öğleden sonra savunmalar devam edecek. Bugün sanıyorum karar verilecek. Biz de sabırla bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Kocaoğlu, aracına bineceği sırada Belevi beldesine bağlı köylüler Kocaoğlu'na desteklerini ifade ederek çiçek verdi. Öğle arasında CHP'liler ve bazı sivil toplum örgütleri de devam eden dava için desteklerini göstermek üzere basın açıklamalarında bulundu. Grup üyeleri davayı alkışlarla protesto etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: