Başkan Kocaoğlu, İftaryemeğinde Muhtarlarla Buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’in Güney Mahallesi muhtarları ile Tarihi Hava Gazı Fabrikasındaki...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’in Güney Mahallesi muhtarları ile Tarihi Hava Gazı Fabrikasındaki iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine, CHP İzmir Milletvekilleri Oğuz Oyan ve Mustafa Moroğlu’nun yanı sıra, Bayındır, Gaziemir, Menderes, Selçuk, Torbalı, Kemalpaşa, Buca. Balçova, Güzelbahçe, Narlıdere, Seferihisar, Urla, Çeşme, Beydağı, Kiraz, Ödemiş, Tire ilçelerinin muhtarları katıldı.

Yemekte muhtarlarla tek tek ilgilenen Başkan Kocaoğlu, iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Yeni yasa ile 9 ilçemiz daha Büyükşehir Belediye’si görev alanına dahil edildi. Eksiklerimiz vardır yok demiyoruz. Yaşam devam ettikçe daha iyisini, daha güzelini ve doğrusunu yapmak zorundayız. Kiraz, Kınık, Karaburun, Dikili ilçelerimizde kurduğumuz şantiyelerde çalışmaya başladık. Belediyeciliğin yeni üstlendiği görev, köyünü kentini kalkındırmak için projeler üretmektir. Tarım, Sanayi, Ticaret ve Turizm sektöründe kenti büyüterek, gençlere iş olanağı sağlamak, çalışan arkadaşları zenginleştirerek büyütmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz