Başkan Kocaoğlu İtfaile Teşkilatını Ziyaret Etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, son dönemlerde İzmir’de ve çevre illerde yaşanan doğal afetlerde...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, son dönemlerde İzmir’de ve çevre illerde yaşanan doğal afetlerde gösterdiği başarılı çalışmalarla dikkat çeken itfaiye teşkilatını ziyaret ederek özverili çalışmaları için kutladı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve AKS 110 biriminin Giresun’dan, Van’a ve Edremit’e kadar yardıma ihtiyaç duyulan her kente ulaşmasından övgüyle söz eden Başkan Kocaoğlu, “Çalışmalarınızla yüzümüzü ağarttınız. Çevre illerden valiler, belediye başkanları ve kaymakamlardan birçok tebrik aldım. Sayenizde göğsümüz kabardı” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, itfaiye olimpiyatlarına hazırlanan Türkiye rekortmeni personele de başarı diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz