Başkan Köksoy: "altyapı Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor"

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, şehir içinde belediyenin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak bozulan yollar için...

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, şehir içinde belediyenin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak bozulan yollar için vatandaşın hoşgörüsünü beklediğini söyledi.

Başkan Köksoy, konuyla yaptığı açıklamada, "Ardahan da gerek altyapı da gerek üst yapıda olsun çalışmalar hızla devam ediyor, tabi bunun bir karşılığı da yok değil, alt yapı çalışmaları sırasında bozulan yollar, kanalizasyon çalışmalarından kaynaklı su kesintileri elbette oluyor vatandaş bu çalışmaları görüyor ve biliyor. Bundan dolayı vatandaşlarımızın hoşgörüsünü ve anlayışını bekliyoruz. Çok şükür şehrimize doğal gaz geldi bizlerde üzerimize düşeni yapıyoruz Belediye olarak çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çalışmalar iki ay gibi kısa sürede tamamlanması hedeflenmektedir. Bundan dolayı herkes gibi bizlerde mutluyuz." dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Köksoy, altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolların yapımına başlanacağını ifade ederek, "Şimdiye kadar ağırlıklı olarak beton kilit parke, kaldırımlı oluklu ve drenaj sistemlerini oluşturarak 260 bin metrekare yol kaplaması yaptırdık. Şuan kanalizasyonun tahrip ettiği alanlar yeni açtığımız imar yolları ve doğalgaz çalışmalarının tahrip ettiği alanlarla birlikte 150 bin metrekare daha yol kaplayacağız bu yollar daha üst standarda olacak. Yollarımızı daha üst standartlara çıkarttıktan sonra gelecek dönemlerde ise diğer faaliyetlerimizi devam ettireceğiz yani gelecek dönemde daha çok rekreasyonel estetik sosyal kültürel projelerimiz öncelik kazanacaktır. Bu da şehrimizin daha cazibe kazanmasına sebep olacak projelerdir. Şehrimizin ekonomik sosyal kültürel olarak çevre İllerle çevre bölgelerle olan ilişkilerinin artırılması ile ilgili olan çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Köksoy, Turizmle ilgili çok ciddi altyapı ve üstyapı projelerini uygulamaya koymayı düşündüklerini, özellikle de organik atıklarla hayvan gübreleri ile ilgili enerji projelerini devreye sokmayı planladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: