Başkan Köksoy: Yapılan Yatırımla Göç Durma Noktasına Geldi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, şehirde yapılan yatırımlarla göçün durduğunu, kentin hizmet olarak hak ettiği...

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, şehirde yapılan yatırımlarla göçün durduğunu, kentin hizmet olarak hak ettiği noktaya geldiğini belirtti.

Yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Köksoy, “Yapılan alt yapı ve üst yapıyla birlikte kentte göç durma noktasına geldi. Bu bizim için tarihi bir olaydır. Gayrimenkullerdeki değerin en büyük göstergesi yapılan hizmetlerdir. Göçün durmasıdır. Bugün insanımızın evi ve arsası artık para ediyor. Artık insanımız burada kalmayı tercih ediyor. Bunlar hükümetimiz ve belediyemizin yaptığı hizmetlerle oluyor. Bu anlamda belediyemizin yerel kaynakları 11 milyon liraya ulaştı bu çok önemli bir artış ve önemsenecek bir rakamdır. Bu artış tamamen vatandaşımıza hizmet olarak yansıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye olarak kurumsallaştıklarını ifade eden Başkan Faruk Köksoy, “Bundan sonra tabii ki kaliteye ağırlık vereceğiz. Olabildiğince eğitimli, kaliteli ve ara eleman özelliği taşıyan tecrübeli sektör elemanlarını, nüfusa daha çok takviye etmemiz lazım. Çünkü üretici olmayan nüfus yeni bir sıkıntıya yeni bir olumsuz sürecin devam etmesine vesile olur.” ifadelerine yer verdi.

Köksoy, daha sonra belediyenin tamamlanan projeleri ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: