Başkan Korkut, Hilalkentpark Peyzaj Çalışmalarını Denetledi

Erzurum merkez ilçe Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hilalkentpark peyzaj çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Korkut,...

Erzurum merkez ilçe Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hilalkentpark peyzaj çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Korkut, park peyzaj çalışmalarında işçilerin gevşeme göstermesi üzerine çalışanları sözlü ikaz etti.

Hilalkent Park çalışmalarını sık sık denetleyen Ali Korkut, işleri hızlandırmak için denetimlerine ağırlık vermeye başladı. Ramazan nedeniyle işlerde gevşeme gözlemleyen Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, “Erzurum’un bu yakasına güzellik katacak, bölgede görünümün değişmesine yol açacak bir çalışma yapılıyor. Büyüklüğü ve içeriğiyle insanların huzur içerisinde pikniklerini yapabilecekleri piknik ve mesire yerinin biran önce tamamlanmasını arzuluyorum. Bunun için sık sık kontroller yapıyorum. Ramazan nedeniyle çalışmalarda gevşeme gözlemliyorum. Yüklenici firmayı da uyararak ihale süresine riayet etmelerini istedim. İnşallah parkımızı yıl içerisinde, kış gelmeden hizmete açmış oluruz. İlk pikniği de burada geniş bir katılımla, basınımız ve protokolümüzün de katılımıyla yapmak istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Belediyle Başkanı Korkut, parkta yapılan peyzaj çalışmalarını inceledi. Mimarlık mesleğinin getirmiş olduğu titizlikle yapılan işçilikleri ve üretimleri inceleyen Korkut, zaman zaman işlerin yeniden yapılmasını istiyor. Korkut, “İnsan için bir şey yapıyorsanız, en güzelini en layık olanını yapmalısınız. Bazen işçilerin hassas davranmamaları nedeniyle yanlış işçilik oluşabiliyor. Bunları tespit edince söktürüp yeniden yaptırıyorum. Buna özen göstermezsem, ortaya iyi olmayan görüntüler çıkabilir.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: