Başkan Köşker İnönü Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Belediye çalışmalarını yerinde görmek ve vatandaşların görüş ve düşüncelerini almak üzere mahalle gezilerine devam eden...

Belediye çalışmalarını yerinde görmek ve vatandaşların görüş ve düşüncelerini almak üzere mahalle gezilerine devam eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bu kez İnönü Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İnönü Mahallesi ve çevresindeki hizmet ve çalışmalarla inceleme gezisi gerçekleştiren Başkan Köşker’e Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu ve birim müdürleri de eşlik etti.

Kurmaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği İnönü Mahallesi’ndeki gezi ve incelemelerinin ardından Eşref Bitlis Parkı’nı dolaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, burada mahalle sakinlerini dinledi. Vatandaşların belediye hizmetlerine ilişkin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Köşker, bölge esnafını da ziyaret “hayırlı işler” temennisinde bulundu. Esnaf ve vatandaşların hizmetlerden duyduğu memnuniyetin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Köşker, kendisine aktarılan talep ve sorunları tek tek dinleyerek, birim müdürlerine not aldırdı. Alt ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirirken mahalle sakinlerinin fikir ve önerilerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Köşker, “Çalışmaları periyodik aralıklarla yerinde denetliyoruz. Vatandaşlarımızın bize ulaştırdığı eksiklikleri süratle gideriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Köşker, İnönü Mahallesi’ndeki inceleme ve ziyaretleri sırasında mahalle muhtarı Durmuş Karaboğa’ya da konuk oldu. Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu ve birim müdürleriyle Güzeller Mahalle Muhtarı Mümin Yılmaz, Gaziler Mahalle Muhtarı Metin Topçu ve Ahatlı Köyü Muhtarı Sezai Kuyucu’nun da hazır bulunduğu ziyarette muhtarlarla bir süre sohbet eden Başkan Köşker, belediye çalışmalarıyla ilgili soruları yanıtlayarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, altyapı, asfalt ve diğer üstyapı çalışmalarıyla ilgili inceleme ve denetlemelerin hizmetlerdeki eksikliklikleri gidererek verimliliğin artmasını sağladığını ifade ederek, “Yaz aylarını en verimli bir şekilde değerlendirmek için mahallelerimizdeki ziyaret ve incelemelere periyodik aralıklarla devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: