Başkan Köşker Özel Çocukların Eğlencelerine Ortak Oldu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Gebze Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Gebze Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencilerinin hazırladığı etkinliğe katıldı. Özel çocukların hazırladığı etkinlik, protokol ve velilerden alkış aldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Özgür, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri ve öğrenci velilerinin katıldığı renkli etkinlikte, çocuklar hünerlerini sergiledi. Okul müdüresi Şehnaz Birkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hakkı Özgür, Gebze Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün girişimleriyle açılacak olan 45 kişilik iş okulunun müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

Katkılarından ve desteklerinden ötürü Başkan Köşker’e teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hakkı Özgür, 45 öğrencinin eğitim göreceği iş okulunda engelli öğrencilere meslek kazandırılacağını dile getirdi. Özgür’ün ardından kürsüye çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizin en özel ve güzel çocuklarına, onların siz değerli ailelerine hoş geldiniz diyorum. En güzel ve özel çocuklarımızın eğitiminde, yetişmesinde emek ve çaba sarf eden öğretmenlerimize, ailelerine çabalarından ötürü teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından ilk olarak öğrenciler güreş müsabakası için sahneye çıktı. Profesyonel minder güreşçilerini aratmayan öğrencilerin müsabakası velilerden ve konuklardan büyük alkış aldı.

Güreş müsabakasının ardından sahneye çıkan Cici Kızlar Grubu’nun dans gösterisine, salonda bulunan diğer çocuklar da eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Bir grup öğrenci tarafından canlandırılan Ispanaklı Yumurta isimli skeç ise salonu dolduran konukları adeta kırdı geçirdi. Sahnedeki performanslarıyla dikkat çeken öğrencilere Başkan Köşker, özel olarak hazırlanmış hediyeler takdim etti. Beraberindeki protokol üyeleri ve okul idarecileriyle birlikte hobi atölyesine geçen Başkan Köşker, burada çocuklarla birlikte ahşap boyası yaptı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Köşker, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: