Başkan Köşker: "gesmek Gebze'nin Gururudur"

Yenikent'te bulunan kurs merkezindeki yılsonu sergisinin açılışına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eğitimde Gebze'nin...

Yenikent'te bulunan kurs merkezindeki yılsonu sergisinin açılışına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eğitimde Gebze'nin bir markası haline gelen GESMEK ailesinin her ferdiyle gurur duyduklarını söyledi.

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)'te yılsonu sergileri tüm hızıyla devam ediyor. Gebze Belediyesi'nin en önemli eğitim hizmetlerinin başında gelen GESMEK kursiyerlerinin elişi göz nuru ürünleri, Gebzelilerin beğenisine sunuluyor. GESMEK'in mahallerde bulunan kurs merkezlerinde düzenlenen yılsonu sergilerinin sonuncusu Yenikent'te gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlenen sergi açılışına AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, kursiyerler ve aileleri katıldı. Serginin açılışında önce kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eğitimde Gebze'nin bir markası haline gelen GESMEK ailesinin her ferdiyle gurur duyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Protokol üyeleri ve kursiyerler serginin açılış kurdelesini birlikte kesti. Köşker ve beraberindekiler sergiyi gezerek kursiyerlerden ürünleri hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: