Başkan Köşker, Tüksiad'a Konuk Oldu

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) yönetimi ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Gebze...

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) yönetimi ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 3 yıllık belediye hizmetlerini ve projelerini hazırlanan bir sunumla dernek üyesi işadamlarına anlattı.

Dernek binasında yapılan ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile birlikte, belediye başkan yardımcıları, TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen ve dernek üyesi sanayici ve işadamları katıldı.

Reklam
Reklam

Kahvaltının ardından görsel sunumla 3 yıllık hizmetlerin özetini değerlendiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Ürettiğimiz projelerle ve gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla Gebze üç yıl öncesine göre çok daha gelişmiş, kendini yenileyen, fiziki, sosyal, kültürel hemen her alanda gelişen bir şehir haline geldi. Gebze her geçen yıl gelişiyor, hızla modern bir kent hüviyetine bürünüyor. Üç yıl önce şehrimizi ziyaret eden dostlarımız bugün Gebze'yi tanıyamıyor. Ama biz yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz. Gebze'yi marka şehir yapacak çok özgün projelere önümüzdeki günlerde start vereceğiz" dedi.

Gebze'de üç yılda gerçekleştirilen hizmetlerin kurumlararası işbirliği ve başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere Gebze'deki her kesimle yaptıkları istişareli çalışmanın bir semeresi olduğunu vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gebze'yi bu noktaya hep beraber getirdik. Büyükşehir Belediyemizle, kamu kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla işbirliği ve uyum içinde çalıştık. Başarı varsa bunu hepinizin katkılarıyla, önerileriyle ve yapıcı eleştirileriyle gerçekleştirdik. Bu uyum ve birliktelik sürdükçe Gebze'yi çok daha güzel hizmet ve projelerle tanıştıracağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen, Başkan Köşker ve ekibine, Gebze'ye kazandırdığı proje ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: