Başkan Köşker Ve Milletvekili Işık Gebze'yi Karış Karış Dolaşıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte Gebze’nin orman köylerinden...

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’le birlikte Gebze’nin orman köylerinden Duraklı ve Ahatlı’yı ziyaret ederek, orman köylerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberindeki heyetle birlikte önce Duraklı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Başkan Köşker, muhtar Mehmet Yavuz ve köy sakinlerinin kendilerine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Orman köylerinde planlama ve 2B sorunları ile altyapı ve üstyapı hizmetlerinin gündeme geldiği ziyarette Kocaeli genelinde hizmet çıtasının her geçen yıl yükseldiğini ifade eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Kocaeli’de hizmetler sadece şehirlerde değil, köylerimizde de en güzel şekilde devam ediyor. Köylerimizin eksiklikleri de bir bir gideriliyor. Köyde yaşam cazip hale getiriliyor. Büyükşehir belediyemiz gerçekleştirdiği alt ve üstyapı projeleri ile köylerimizi yaşanabilir hale getirdi” dedi.

Reklam
Reklam

Duraklı köyündeki ziyaret ve incelemelerini tamamladıktan sonra Ahatlı köyüne geçen AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bir süre önce annesi vefat eden Ahatlı Köyü muhtarı Sezai Kuyucu ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Işık ve Köşker, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte köy sakinleriyle birlikte köy konağında bir araya gelerek köyün sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Fikri Işık ve Başkan Köşker’in köy ziyaretlerine AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ekrem Özenir, il genel meclisi üyeleri Kadir Gürkan ve Kenan Ekinci ile AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun da eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz