Başkan Köşker'den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı mesajla hemşehrilerinin ve İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı.Peygamberimizin(S.A.V.)...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yayınladığı mesajla hemşehrilerinin ve İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı.

Peygamberimizin(S.A.V.) hayatının ve güzel ahlakının tüm insanlara örnek ve model olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Rabbimiz Hz. Peygamberimizi müminlere ve tüm insanlığa örnek alınsın diye göndermiştir. O tüm alemlere, tüm çağlara rahmet olarak gönderilmiştir. Bizlere düşen Peygamber Efendimizin güzel ahlakını ve şahsiyetini örnek almak ve tüm insanlığa doğru bir şekilde anlatmak ve tanıtmaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Hz. Peygamberi (S.A.V.) anmak ve anlamak için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin her geçen yıl artan bir coşku ve maneviyatla kutlandığını kaydeden Başkan Köşker, mesajına şöyle devam etti:

“Peygamberimizin doğumu, dünyaya gelişi, peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Gerek dünya Müslümanları, gerekse milletimiz peygamberimize olan sevgi ve muhabbetini tarih boyunca göstermiştir. Ülkemizde 20 yıldan fazla geçmişi bulunan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri de milletimizin peygamberimize duyduğu sevginin en güzel örneğidir. Kutlu Doğum Haftası’nın müminlere ve tüm insanlığın huzur, barış ve mutluluğuna vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: