Başkan Küçükler, Hınıs'ta

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Hınıs ilçesinde esnafın istek ve sorunlarını dinleyerek, taziye ziyaretlerinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Hınıs ilçesinde esnafın istek ve sorunlarını dinleyerek, taziye ziyaretlerinde bulundu. Meclis üyeleri ve muhtarlarla ilçeyi ziyaret eden Küçükler, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız ile bir süre görüştü. Daha sonra esnafla sohbet eden Küçükler, güney ilçelerin arasında geniş bir ticari potansiyele sahip olan Hınıs'ın sorunlarının Büyükşehir Yasası ile giderileceğini belirtti. Küçükler, ziyaretlerin andından Hınıs Kanyonu ve tarihi Alaaddin Camii'nde incelemelerde bulundu. Ramazan nedeniyle hazırlanan etkinliklere de katılan Küçükler, Hınıs'a sık sık gelmeye çalışacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: