Başkan Kurtulan, Özel İrem Koleji'nde Tecrübelerini Anlattı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Özel Nilüfer İrem Koleji’nde 8.sınıf öğrencilerine yönelik ‘Kariyer Seminerleri’ düzenlendi. Seminere ilk...

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Özel Nilüfer İrem Koleji’nde 8.sınıf öğrencilerine yönelik ‘Kariyer Seminerleri’ düzenlendi. Seminere ilk olarak emekli bir eğitimci olan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan katıldı.

Seminerde çocuklarla sohbet imkanı bulan Başkan Sadi Kurtulan eğitim hayatı, öğretmenlik hayatı, ilçe milli eğitim müdürlüğü dönemi ve belediye başkanlığı hakkındaki tecrübelerini anlattı. Başkan Kurtulan öğrencilerin sorulara içtenlikle cevap verdi. Kurtulan, seminerlerin öğrencilere hedef belirlemede ve hedefine ulaşmada çok fayda sağlayacağını belirtip okul yönetimini yapılan faaliyetten dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Seminerde hayalinin pilot olmak olduğunu, fakat; öğretmenlikten ve belediye başkanı olmaktan hiç pişman olmadığını, yoğunluktan dolayı ailesine zaman ayıramamanın kendisini üzdüğünü, en büyük pişmanlığının İngilizce öğrenememek olduğunu da ifade eden Kurtulan, öğrencilere başarıya ulaşmak için imkanlarını zorlayarak, bolca tekrar yaparak ders çalışmalarını tavsiye etti. Kitap okumanın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı, seminer sonunda öğrencilere ve öğretmenlere kitap hediye etti.

Okul Müdürü Veli Değerli ise seminerle ilgili şunları söyledi: "Sayın Belediye Başkanını okulumuzda misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Kendisi yoğunluğuna rağmen öğrencilerimize faydalı olma amacıyla bizleri kırmayıp seminerimize geldiler. Kendisine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi kariyer sahibi şahsiyetlerle buluşturup ufuklarını açmaya devam edeceğiz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: